diumenge, 10 de març del 2013

Reunió amb el Batle - Conclusions

Dimecres passat vam ser rebuts pel Batle del municipi. A la reunió van anar-hi en David Mengual, en Miquel Seguí, na Silvia Nuñez i n'Oriol Gómez. Per part de l'Ajuntament, el Batle Joan Jaume i la Regidora d'Ensenyament, Xisca Lascolas.
A la reunió es van tractar els temes que haviem pactat a la darrera reunió de la plataforma:
- Presentació de la Plataforma, motius de la seva creació i informació de la seva unificació amb l' Amipa de l'escola.
- Explicació de les deficiències de l'escola i demanda de compromís per reparar les avaries i establiment d'un manteniment eficient.

Les principals conclusions extretes han estat:

Arener
El Batle s'ha compromés a tenir la zona de l'arener arreglada el primer dia lectiu després de les vacances de Pasqua. És a dir, dia 8 d'abril.

Manteniment general de l'escola
Hem traslladat al Batle el mal estat general de l'escola. El Batle va dir que farien el possible per mantenir l'escola en condicions amb, per exemple, la programació de visites periòdiques de personal de manteniment. De moment, la Regidora és contacte directe per l'escola i aprofitarem aquesta situació per agilitzar al màxim totes les gestions.
Un tema dels que mes preocupen és que l'escola es queda sense subministre de paper higiènic. Ens varen dir que el subministrament és exactament igual que el de l'escola Jaume III de Llucmajor. Confirmarem aquesta informació i intentarem arribar al fons de la qüestió per veure on és el problema.

Neteja
Després d'expressar el nostre malestar amb la reducció de persones que fan net a l'escola, el Batle ens va confirmar que, efectivament, el contracte que te l'Ajuntament amb Balimsa a nivell municipal va ser modificat a la baixa al començament de l'actual legislatura. L'Ajuntament esperava poder suplir la manca de personal de neteja subcontractat amb personal de l'Ajuntament que quedava lliure de netejar zones que ja no pertanyen al Consistori. Aquesta solució no ha estat efectiva per diversos motius. A més, l'Ajuntament pretenia fer una neteja general de forma periòdica amb el personal necessari i en un dia concret (un dissabte, preferentment), cosa que tampoc s'ha produït mai.
A la reunió, vam demanar que, sigui com sigui, se solucioni el problema perque l'estat d'higiene de l'escola no és el que cal i la situació d'estrés que viu el personal de neteja que actualment te l'escola no és bo per ningú.

Des d'Amipa se pressionarà al màxim perque aquests compromisos es cumpleixin i farem un seguiment exhaustiu del que passa a l'escola.

Finalment, vam demanar si hi havia novetats amb respecte l'institut. El Batle ens va dir que havia iniciat contactes amb la Conselleria d'Ensenyament i que volia començar amb la cessió dels terrenys per construir-lo i demanar que es comenci a pensar en el Projecte. Tot apunta a que serà construït a Maioris. Sigui com sigui, aquest institut no estarà construït mai durant aquesta legislatura.

Agraïm des de la Plataforma, el temps que el Batle i la Regidora ens han dedicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada