diumenge, 16 de desembre del 2012

Acta de la reunió del 12 de desembre

Dimecres 12 de desembre vàrem fer la tercera assemblea de la plataforma en defensa del CEIP Badies.

TEMES TRACTATS.
  • Presentació del bloc. Se va presentar el bloc i les primeres entrades creades. Se li ha de donar la màxima publicitat possible, ja que conté informació prou interessant pels pares. El bloc està obert als comentaris. S'aconsella al pares que introduesquin la seva adreça electrònica per rebre les actualitzacions.
  • Entrevista amb la directora. Els pares assistents a la reunió amb la directora del centre varen fer un resum sobre l'entrevista. Podeu consultar un resum de l'entrevista al bloc.
  • Llistat d'incidències Com vàrem acordar a la darrera reunió. al bloc se recull els desperfectes més greus que presenta actualment el nostre centre. Acompanyat d'una sèrie d'imatges que ho corroboren.
  • Instància a l'ajuntament. En breu se redactarà i se penjarà al bloc, una instància amb les demandes dels pares a l'ajuntament. Aquesta instància també estarà disponible per que els pares que vagin a la festa de Nadal (Dijous 20 i divendres 21) les puguin omplir i entregar.
    La instància se pot presentar personalment a qualsevol oficina de l'ajuntament o se pot autoritzar que l'entregui un representant. Na Yolanda, de l'AMIPA, se va oferir a entregar les instàncies.
  • Entrevista amb el batle Com ens va aconsellar la directora demanarem tenir una entrevista amb el batle, per transmetre'l directament les nostres queixes i inquietuds.
  • Primer resultats se valora de forma positiva la ràpida actuació per part de l'ajuntament a la clausura de l'arener. Això ens ha d'encoratjar per seguir impulsant les nostres demandes.
  • Festa de nadal, com ja varem dir a una entrada anterior, creiem que les jornades d'abans de les vacances de Nadal en les que els nins cantaran les nadales pot ser un bon lloc on donar a conèixer la plataforma, informar de les accions que estem prenent i demanar la col·laboració a la resta del pares.
    Per aquest motiu per aquests dies se instal·laran a l'entrada i sortida de l'acte dues taules informatives on:
    • Se mostraran els desperfectes del centre.(Imatges)
    • Se repartiran fulls informatius sobre el objectius de la plataforma.
    • Se sol·licitarà a la gent que signi i entregui la instància amb les demandes dels pares a l'ajuntament.
Per fer tot això és necessari que tot hi col·laborem a l'entrada (hem quedat sobre les 11:30h) i sortida de l'acte.

Propera reunió:
Dimecres 9 de gener, a les 18:30h
a la Biblioteca de l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada